Skip to Content

Miljøvennlig sightseeing på Oslofjorden

Bestill nå! MILJØVENNLIG SIGHTSEEING PÅ OSLOFJORDEN


1,5 times stille fjordcruise fra Langkaia i Oslo

Opplev Oslo fra et nytt perspektiv og utforsk Oslofjorden på et komfortabelt og miljøvennlig fjordcruise med elektriske Legacy of The Fjords. Turen tar deg på en behagelig rundtur fra Langkaia - like ved Operaen!

Oslo - Norges hovedstad og en av Norge eldste byer, er generøst skjenket med en fantastisk natur og en flott beliggenhet innerst i Oslofjorden. Med mange øyer og lett tilgang til fjorden fra sentrum er det en flott fjord å oppleve. 

Når du seiler ut fra Langkaia i Oslo sentrum har du god utsikt til byen med sin flotte arkitektur, historiske landemerker og attraksjoner, og er en fin måte å få et overblikk over Oslo:
Du får panoramautsikt mot Akershus festning, Oslo Rådhus, Aker Brygge og Tjuvholmen med det karakteristiske Astrup Fearnley museet.  Turen går videre i retning Bygdøy hvor dere passerer det iøynefallende Frammuseet og det pittoreske Dyna fyr på en side og indre Oslofjords idylliske øyer på den andre.

Len deg tilbake i en av de komfortable salongene og nyt synet av øyene og holmene dere seiler forbi, som Nakkholmen, Lindøya, Gressholmen, Heggholmen, Langøyene, Bleikøya og Sjursøya. På vei tilbake til Langkaia ser du Bjørvika skyline med høydepunkt som Munkmuseet og Operahuset.

Om bord kan du via QR-kode laste ned audioguiding gjennom den gratis appen "Voice of Norway". Her får du blant annet høre historiene om Bjørvika, om badestrender og kulturminner på Hovedøya, om vikingskattene på Bygdøy, hyttene på Nakkholmen og Lindøya, og nudiststranda på Huk. Historier om livet i havet er også med. Her er det bare å se, nyte og lytte. Audioguiden er tilgjengelig på norsk, engelsk, tysk og spansk. 


Vær oppmerksom på at billetten ikke kan overføres til tredjeperson. Billetter kan også kjøpes på kaien.

Avgangstidene kan variere, så sjekk rutetabellen og finn avgangstiden som passer deg best.

Sulten på mer? Sjekk ut våre spisesteder i Oslo Sentrum:

Back to top